IImf adresse liste

Til startsiden

I 2013 er det 30 år siden at vi blev færdige på Rønde Gymnasium og Studenterkursus. Det skal fejres i Rønde og Basballe lørdag den 1/6. Kontakt Kate for mere information.
Se hvor lidt vi har forandret os på de 25 år (klik på billederne): Rønde Gymnasium & Studenterkursus 1983. Bagerst fra venstre Boris, Michael V, Dennis, Jens, Michael S, Mads. Forrest fra venstre: Ingrid, Jytte, Hanne, Janne, Kate, Anette og Minna Rønde gymnasium 2008. Bagerst fra venstre: Allan, Anette, Don, Jytte, Minna og Inger. Forrest fra venstre: Ole, Ingrid, Kate, janne, Dennis og Elmer. ...eller se den originale Blå Bog (pdf, stor, over 4 MB!). Tryk <shift>+<Ctrl>+<-> for at dreje visningen af bogen, så den er lettere at læse.

 

I 2008 var det 25 år siden vi blev færdige på Rønde Gymnasium og Studenterkursus. Det blev fejret den 10. maj 2008 i Rønde og Basballe.

Se billederne fra en dejlig dag/aften/nat/formiddag i Rønde og Basballe. Se også den montage (stor, 3MB) som Anettes eksmand, Jack, har lavet. Tusind tak, Jack!

Se vores gamle - eller i hvert fald tidligere(!) - klassekammerater ved at indtaste password nedenfor. Klik på billedet for at se det i stort format, og klik på navnet for at se hvad der er sket siden Rønde. Se afsnittet "Siden sidst" nederst for at se hvad der er sket siden... nå ja, sidst...

Password

Billede Deltager Navn Adresse Job Telefon Internet Født
Indtast password ovenfor for at få en liste.

Deltager hele dagen
Deltager kun om eftermiddagen
Deltager kun om aftenen
Deltager desværre ikke

Hvis du har mistet dit password, eller har information som mangler i listen ovenfor, så send en mail til dennis@klindrup.dk.